Homepage > Produits > Stable Muffins

Stable Muffins

Altijd in topvorm

Dankzij het speciaal gevouwen papier zijn de kleurrijke Toppits® Stable Muffins zo stabiel dat je helemaal geen muffinblik meer nodig hebt.

Dat bespaart alvast plaats in je keukenkast. Zeker als je veel muffins wil bakken, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje, zijn de Stable Muffins van Toppits® een ideale keuze.

De kleurrijke vormpjes zijn ook de perfecte decoratie voor minigebakjes – want het oog wil ook wat!

Deeg maken voor de Stable Muffin-vormpjes van Toppits®.

De voordelen op een rij

 • checkStevige vormpjes – geen muffinblik nodig
 • checkHittebestendig tot 220°C
 • checkKleeft niet, laat geen vet door
Muffins bakken met de Stable Muffins van Toppits®.

VERPAKKINGSFORMAAT

 • Beschrijving
  Inhoud
  Formaat
 • Muffins
  24 stuks
  Ø 7 cm

Tips bij het gebruik van Stable Muffins

Stabiele papieren vormpjes zonder siliconen

Het bijzondere aan de Stable Muffins van Toppits® is de speciale vouwtechniek. Daardoor blijven de vormpjes zeer stabiel, zonder gebruik te maken van kunststoffen zoals siliconen.

Je kan de muffins direct in de kleurrijke papieren vormpjes serveren en gemakkelijk weggooien nadat iedereen van de smaak en het uitzicht heeft genoten.

Hartige lekkernijen met Stable Muffins

De Stable Muffins van Toppits® zijn dankzij hun stabiliteit zeer goed geschikt om hartige hapjes mee te maken, zoals Griekse muffins of aardappelmuffins. Ook kleine kunstwerkjes van ham en spek met kaas, zout en peper zijn een leuk en lekker extraatje voor een geslaagd diner met je beste vrienden.

En waar je ook zeker mee zal scoren, zijn deze spaghettinestjes gemaakt in een muffinblik. Voor hartige muffins kun je gebruikmaken van alle soorten groenten en zelfs vlees. Meng de ingrediënten net als bij een omelet met ei.

Doe het mengsel vervolgens in de Toppits® Stable Muffins en zet in de oven. Een lust voor het oog en de smaakpapillen die in geen tijd klaar is en waarmee zelfs kinderen fan worden van groenten.

Vergelijkbare producten

Bakaluminiumfolie

Ideaal voor allerhande bakplaten en -vormen: Toppits® bakaluminiumfolie combineert de voordelen van bakpapier met de stevigheid van aluminiumfolie. De ...

Airfryer Papier

Gezonder frituren met een Airfryer is een fluitje van een cent: gerechten slagen snel dankzij de hete lucht, geweldig!

Om ervoor te zorgen dat u ...

Bakvellen

Uit de doos halen, op de plaat leggen en bakken maar: de nieuwe bakvellen met antislip onderkant maken bakken nog gemakkelijker. De ...

Flower Muffins

Het oog geniet mee! Van zoet tot hartig, van filigraan tot decoratief: met hun kelkvorm worden je muffins een elegant hoogtepunt op elke liefdevol ...