Homepage > Produits > Bakvellen

Bakvellen

Innovatieve bakvellen met antislip onderkant

Uit de doos halen, op de plaat leggen en bakken maar: de nieuwe bakvellen met antislip onderkant maken bakken nog gemakkelijker. De bakvellen schuiven niet meer weg en de hoeken rollen niet meer op. Bakken was nog nooit zo eenvoudig!

Dankzij de beproefde antikleefstructuur blijft niets kleven en glijdt het gebak gemakkelijker van het bakpapier. Een echte hulp bij het bakken!

De bakvellen zijn al voorgesneden op het formaat van je bakplaat. Zo hoef je het bakpapier niet meer van een rol af te scheuren en ben je alvast één stap dichter bij je favoriete zelfgemaakte cake of zandkoekjes!

Maak kennis met de nieuwe Toppits® Bakvellen

Koekjes bakken met de bakvellen van Toppits®.

VERPAKKINGSFORMAAT

 • Beschrijving
  Inhoud
  Formaat
 • Bakvellen
  16 stuks
  42 x 38 cm
Bakken is nu nog eenvoudiger dankzij de bakvellen van Toppits®.

De voordelen op een rij

 • checkInnovatieve anti-slip zijde
 • checkLaat geen vet door
 • checkVoorkomt aanbakken dankzij antikleef-structuur
 • checkBakvellen afzonderlijk uit de verpakking te halen
 • checkDe oven blijft schoon
 • checkOngebleekt en composteerbaar bakpapier, afkomstig uit verantwoorde bosbouw

Tips bij het gebruik van bakvellen

Springvorm bekleden met bakpapier

Als je bijvoorbeeld in een springvorm geen extra vetstof wil gebruiken, kan bakpapier een eenvoudige oplossing bieden. Met een klein trucje kun je het papier in de vorm leggen zonder dat het kreukt. Zo zullen de randen van je taart er na het bakken mooi uitzien.

Neem hiervoor een Toppits® bakvel en leg het op de bodem van de springvorm. Knip het papier vervolgens af volgens de ronding van de vorm. Dankzij de nieuwe antislip onderkant blijft het bakvel zeer goed zitten, waardoor afknippen nog gemakkelijker gaat.

Nu moet je nog de rand van de springvorm bekleden. Knip daarvoor het overtollige bakpapier in rechte stroken die overeenkomen met de hoogte van de vorm. Met deze stroken bakpapier kun je gemakkelijk de binnenkant van de springvorm bekleden.

Bakpapier voor de contactgrill

De bakvellen van Toppits® zijn ook ideaal om de binnenkant van een contactgrill te bekleden. Vouw daarvoor het bakvel in tweeën en leg bijvoorbeeld een tosti tussen beide lagen. Zo is zowel de boven- als onderkant van de grill bedekt met antislip bakpapier.

De warmte wordt zachter verdeeld en de tosti kan ook vet afgeven. Het resultaat is een gelijkmatig geroosterde, krokante tosti.

Ook heel praktisch is dat er beduidend minder resten achterblijven in het apparaat. Zo kun je nog meer zorgeloos genieten.

Toppits® bakvellen zijn een milieuvriendelijke hulp in de keuken

De Toppits® bakvellen met antislip onderkant zijn dankzij hun passende formaat niet alleen praktisch in gebruik, ze zijn ook beter voor het milieu. Door de ideale afmetingen gaat er immers minder papier verloren.

Bovendien gebruiken we papier uit verantwoorde bosbouw voor de productie van de Toppits® antislip bakvellen. Op die manier blijven natuurlijke hulpbronnen behouden en worden ze duurzaam gebruikt. Het papier is zelfs FSC-gecertificeerd.

Vergelijkbare producten

Backing cups

Toppits® klassieke ronde bakvormen in wit papier zijn geschikt voor grote en kleine broodjes en cakes - je broodjes bakken wordt ...

Bakaluminiumfolie

Ideaal voor allerhande bakplaten en -vormen: Toppits® bakaluminiumfolie combineert de voordelen van bakpapier met de stevigheid van aluminiumfolie. De ...

Flower Muffins

Het oog geniet mee! Van zoet tot hartig, van filigraan tot decoratief: met hun kelkvorm worden je muffins een elegant hoogtepunt op elke liefdevol ...

Airfryer Papier

Gezonder frituren met een Airfryer is een fluitje van een cent: gerechten slagen snel dankzij de hete lucht, geweldig!

Om ervoor te zorgen dat u ...