Homepage > Produits > SafeLoc® Diepvrieszakjes

SafeLoc® Diepvrieszakjes

Veilig invriezen

Dankzij de flexibele platte bodem zijn de zakjes heel gemakkelijk te vullen. De geïntegreerde SafeLoc® sluiting van de Toppits® diepvrieszakjes met dubbele sluiting maakt het mogelijk om er een deel uit te halen en het zakje vervolgens weer veilig te sluiten.

Dankzij de materiaaleigenschappen zijn de zakjes bovendien geschikt om etenswaren te shockvriezen tot -40°C én au bain-marie op te warmen tot 90°C.

De diepvrieszakjes met dubbele sluiting van Toppits® zijn dus de ideale oplossing voor huishoudens waarin grote hoeveelheden worden voorgekookt. Ze zijn immers bijzonder handig om etenswaren in te vriezen, te ontdooien en er porties uit te halen.

NU GEMAAKT VAN 70% HERBRUIKTE GRONDSTOF

Vanaf nu is onze Toppits® SafeLoc® Diepvrieszakjes gemaakt van 70% gerecyclede en herbruikte grondstof! Ons innovatief productieproces maakt dit mogelijk: de grondstof is afvalmateriaal dat in een uniek proces wordt omgevormd tot onze Toppits® SafeLoc® Diepvrieszakjes. De verhoging naar 70% gerecycled materiaal brengt ons een stap dichter bij ons doel: vanaf 2025 moeten alle Toppits®-producten gemaakt zijn van 100%  gerecyclede of herbruikte grondstof, en dus 100% circulair. Klik hier voor meer informatie over onze   Missie 100% Circulaire Economie.

In porties ingevroren fruit ontdooien met diepvrieszakjes met dubbele sluiting van Toppits®.

De voordelen op een rij

 • checkExtra dikke folie beschermt tegen vriesbrand.
 • checkSafeLoc® sluiting sluit gemakkelijk en veilig – hoorbaar en merkbaar dicht.
 • checkHet zakje van 1 liter voldoet aan de Europese regels voor handbagage op het vliegtuig.
 • checkVoorgedrukte versheidscodes voor de Foodsaver App.
Ontdooid fruit uit de Toppits® diepvrieszakjes met dubbele sluiting.

VERPAKKINGSFORMATEN

 • Beschrijving
  Volume
  Inhoud
 • SafeLoc® Diepvrieszakjes
  1 l
  20 zakjes
 • SafeLoc® Diepvrieszakjes
  3 l
  15 zakjes
 • SafeLoc® Diepvrieszakjes
  8 l
  6 zakjes

TIPS BIJ HET GEBRUIK VAN DIEPVRIESZAKJES 

Beschermende materiaaleigenschappen 

De diepvrieszakjes van Toppits® zijn zeer duurzaam en beschermen de voedingsstoffen in etenswaren. De scheurvaste folie is probleemloos bestand tegen temperaturen van -40°C tot +90°C. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om groenten te shockvriezen. Zowel de celstructuren als vitaminen blijven daarbij behouden.

Bovendien zijn de diepvrieszakjes ook uitstekend geschikt om kruiden in te vriezen. Ongepelde knoflook, fijngehakte dille en hele peterselie kunnen zo in slechts enkele stappen heel goed worden bewaard.

Dankzij de stabiele wanden beschermen de diepvrieszakjes tegen vriesbrand. Met de hand kun je immers een luchtarme omgeving creëren, zonder vacumeermachine. Zo voorkom je dat de buitenste lagen van de ingevroren etenswaren uitdrogen en van kleur veranderen.

De diepvrieszakjes van Toppits® kunnen vervolgens ook worden gebruikt om de ingevroren etenswaren op een voedingsstofvriendelijke manier au bain-marie op te warmen. Indien nodig kun je ze vervolgens uit het zakje halen om nog verder op te warmen of te verwerken. Zo tover je in een mum van tijd een lekkere en voedzame maaltijd op tafel.

Houdbaarheid van diepvriesproducten in zakjes met dubbele sluiting

Een groot aantal etenswaren kun je probleemloos invriezen en later weer ontdooien. Als je de inhoud van je vriezer echter uit het oog verliest, kunnen heerlijke gerechten aan vergetelheid ten prooi vallen en uiteindelijk toch bederven.

Daarom heeft Toppits® de Foodsaver App ontwikkeld. Zo weten jij en je gezin altijd precies wat voor lekkers er nog in de vriezer zit.

Bovendien zijn de diepvrieszakjes met dubbele sluiting van 1, 3, 6 en 8 liter voorzien van voorgedrukte versheidscodes, die het nog eenvoudiger maken om de inhoud van je vriezer met de app te organiseren.

Misschien ben je daar ook in geïnteresseerd

Gekookte pasta invriezen, zoals spaghetti, fusilli of penne, gaat heel makkelijk en blijft zo lekker lang houdbaar.

Met de zomer is nu ook het aubergineseizoen voorbij – maar dat betekent niet dat het te laat is voor heerlijke recepten zoals moussaka! Als je deze groente op je juiste manier invriest, kun je er maanden later nog van genieten.

In plakjes, blokjes, geschaafd of geraspt – het goede nieuws: kaas kun je invriezen! Het is dus niet erg als er wat fonduekaas overgebleven is of je toch iets te veel van je lievelingskaas hebt ingeslagen.

Vergelijkbare producten

Crushed ice-zakjes

Echt cool: de crushed ice-zakjes zijn gemakkelijk te vullen en worden automatisch afgesloten. Geen probleem om er na het invriezen een deel uit te ...

IJsblokzakjes

Gemakkelijker kan niet: vul het ijsblokzakje en sluit het met de handige automatische sluiting. Dankzij de speciale afscheurfolie blijven alle ...

Diepvrieszakjes

De speciale 3-lagige scheurvaste folie beschermt betrouwbaar tegen vriesbrand. Dankzij de flexibele platte bodem en brede opening zijn de zakjes heel ...

Diepvriesaccessoires

2 x nuttig: De diepvriesetiketten zijn zelfklevend en hebben een kleurcode om verschillende etenswaren gemakkelijk en duidelijk te etiketteren. De ...