Homepage > Produits > IJsblokzakjes

IJsblokzakjes

De ronde ijsblokjes kunnen gemakkelijk afzonderlijk uit het zakje worden gehaald

Gemakkelijker kan niet: vul het ijsblokzakje en sluit het met de handige automatische sluiting. Dankzij de speciale afscheurfolie blijven alle ijsblokjes hygiënisch verpakt en kunnen ze afzonderlijk uit het zakje worden gehaald.

De ijsblokzakjes van Toppits® staan garant voor perfect ijs voor al je zomerse drankjes. Ze zijn zo gemakkelijk te vullen dat zelfs kinderen het kunnen. Met de ijsblokzakjes van Toppits® kun je elke hittegolf aan en worden je feestjes een gegarandeerd succes. Met onze tips zorgen je ijsblokjes niet alleen voor een deugddoende verfrissing, maar worden ze ook een echte blikvanger.

NU GEMAAKT VAN 70% HERBRUIKTE GRONDSTOF

Vanaf nu is onze Toppits® Ijsblokzakjes gemaakt van 70% gerecyclede en herbruikte grondstof! Ons innovatief productieproces maakt dit mogelijk: de grondstof is afvalmateriaal dat in een uniek proces wordt omgevormd tot onze Toppits® Ijsblokzakjes. De verhoging naar 70% gerecycled materiaal brengt ons een stap dichter bij ons doel: vanaf 2025 moeten alle Toppits®-producten gemaakt zijn van 100%  gerecyclede of herbruikte grondstof, en dus 100% circulair. Klik hier voor meer informatie over onze Missie 100% Circulaire Economie.

IJskoude drankjes met ronde ijsblokjes uit de ijsblokzakjes van Toppits®

De voordelen op een rij

  • checkGemakkelijk te vullen
  • checkAutomatische sluiting
  • checkDe ijsblokjes komen gemakkelijk los
  • checkIJsblokjes afzonderlijk uitneembaar
IJskoude drankjes maken met ronde ijsblokjes uit de ijsblokzakjes van Toppits®

VERPAKKINGSFORMAAT

  • Beschrijving
    Inhoud
  • IJsblokzakjes
    10 zakjes van 19 ijsblokjes voor in totaal 190 ijsblokjes

Tips bij het gebruik van ijsblokzakjes

Zelf kleurrijke ijsblokjes maken

Met de ijsblokzakjes van Toppits® kun je heel eenvoudig kleurrijke ijsblokjes maken – bijzonder leuk voor jong en oud en geweldig in elk zomers drankje. Gebruik daarvoor gewoon vruchtensap of limonade. Met de Toppits® ijsblokzakjes is dat een koud kunstje.

Vul bijvoorbeeld een zakje met kersensap en een ander met bananensap. Dat zorgt voor een geweldige kleur- en smaakcombinatie. Door de kleurrijke ijsblokjes in een glas water te doen, zullen de kinderen op warme zomerdagen alvast sneller bereid zijn om voldoende te drinken.

Ongebruikte ijsblokjes die nog niet uit het ijsblokzakje zijn gehaald, kunnen dankzij de speciale afscheurfolie van Toppits® op elk moment weer in de vriezer.

Gebruikstips

1
Hou het zakje links en rechts van het vultrechtertje vast en vul het langzaam met koud water.
2
Hou het zakje onderaan vast en draai het om. Het zakje wordt automatisch gesloten. Leg het zakje vlak in het vriesvak.
3
Trek de afscheurhoek aan de onderkant van het zakje langzaam open om de ijsblokjes eruit te halen.

Kristalheldere ijsblokjes maken

Soms zie je van die kristalheldere ijsblokjes die een bijna magische aantrekkingskracht hebben. De truc erachter is eenvoudig te verklaren: heldere ijsblokjes ontstaan wanneer het water heel langzaam bevriest. Zo kunnen kleine luchtbelletjes ontsnappen, die bij gewone ijsblokjes voor een troebel uitzicht zorgen.

Horecazaken hebben vaak een machine die het bevriezingsproces precies aanstuurt en een perfect resultaat oplevert. Maar ook zonder machine en met een klein trucje kun je thuis volledig heldere ijsblokjes maken.

Om ervoor te zorgen dat het water in het ijsblokzakje heel langzaam bevriest, kun je een kleine koeltas of koelbox in de vriezer zetten. Bij deze toepassing is het namelijk belangrijk om de koude enigszins af te schermen. Leg het Toppits® ijsblokzakje vervolgens in de koeltas of -box. Het water in het zakje bevriest in deze omstandigheden langzamer, waardoor de luchtbellen verdwijnen.

Licht ontdooid ijs 

Uit de ijsblokzakjes van Toppits® kun je heel gemakkelijk enkele ijsblokjes halen en de rest in de vriezer laten liggen. Maar als het erg warm is, kan het soms gebeuren dat de ijsblokjes nog niet helemaal bevroren zijn of dat iemand een halfvolle zak in de zon laat liggen.

Een trucje om ervoor te zorgen dat ijsblokjes minder snel smelten, is door ze in een vergiet te leggen. Vervolgens zet je het vergiet bijvoorbeeld in een kom, zodat het smeltwater rustig van de ijsblokjes kan lopen. IJsblokjes geven namelijk minder warmte af aan lucht dan aan water. Zo kun je ijsblokjes ook op kamertemperatuur langer bewaren en blijven ze er ook beter uitzien.

Misschien ben je daar ook in geïnteresseerd

Invriezen is ook bij noten een wondermiddel voor lange houdbaarheid. Hier lees je alles wat je moet weten om allerlei soorten noten in te vriezen en houdbaar te maken.

Als bijgerecht, als salade of in je smoothie: spinazie is gezond én lekker. Met een paar tips & trucs hou je deze groente zo lang mogelijk vers.

Hou je je gezond met gezonde smoothies, maar belandt alle pulp in je groenbak? De restjes zitten vol vitaminen, en met deze simpele tips hoef je ze niet weg te doen.

Vergelijkbare producten

Crushed ice-zakjes

Echt cool: de crushed ice-zakjes zijn gemakkelijk te vullen en worden automatisch afgesloten. Geen probleem om er na het invriezen een deel uit te ...

SafeLoc® Diepvrieszakjes

Dankzij de flexibele platte bodem zijn de zakjes heel gemakkelijk te vullen. De geïntegreerde SafeLoc® sluiting van de Toppits® diepvrieszakjes met ...

Diepvriesaccessoires

2 x nuttig: De diepvriesetiketten zijn zelfklevend en hebben een kleurcode om verschillende etenswaren gemakkelijk en duidelijk te etiketteren. De ...

Diepvrieszakjes

De speciale 3-lagige scheurvaste folie beschermt betrouwbaar tegen vriesbrand. Dankzij de flexibele platte bodem en brede opening zijn de zakjes heel ...