Homepage > Produits > Crushed ice-zakjes

Crushed ice-zakjes

Zelf crushed ice maken: een koud kunstje

Echt cool: de crushed ice-zakjes zijn gemakkelijk te vullen en worden automatisch afgesloten. Geen probleem om er na het invriezen een deel uit te nemen: met behulp van de speciale afscheurfolie neem je alleen wat je nodig hebt. De rest van het ijs blijft hygiënisch verpakt.

NU GEMAAKT VAN 70% HERBRUIKTE GRONDSTOF

Onze Toppits® Crushed ice-zakjes wordt nu gemaakt met 70% gerecyclede en hernieuwbare middelen! Dit is mogelijk gemaakt door het innovatieve productieproces: de basis is verwerkte restmaterialen die worden omgezet in onze Toppits® Crushed ice-zakjes door middel van een vernieuwend proces. Door te verhogen naar 70% gerecyclede middelen, komt ook ons doel in zicht: In de toekomst moeten alle Toppits® producten worden gemaakt met 100% gerecyclede of hernieuwbare middelen en dus 100% circulair zijn. Hier vind je meer informatie over onze missie 100% Circular.

Fruitige limonade met verse ijsblokjes

De voordelen op een rij

  • checkGemakkelijk te vullen
  • checkAutomatische sluiting
  • checkHet crushed ice komt gemakkelijk los
  • checkIn porties uitneembaar
Moeder en kind genieten van verse aardbeien

VERPAKKINGSFORMAAT

  • Beschrijving
    Inhoud
  • Crushed ice-zakjes
    20 zakjes

Gebruikstips

1
Hou het ijsblokzakje links en rechts van de vultrechtertje vast en vul het langzaam met koud water.
2
Hou het zakje onderaan vast en draai het om. Het zakje wordt automatisch gesloten. Leg het zakje vlak in het vriesvak.
3
Trek de afscheurhoek aan de onderkant van het zakje langzaam open om het crushed ice eruit te halen.

Misschien ben je daar ook in geïnteresseerd

Wat mag absoluut niet ontbreken bij een barbecue? Kruidenboter natuurlijk! We laten je zien hoe je deze klassieker zelf kunt maken en invriezen.

Met de zomer is nu ook het aubergineseizoen voorbij – maar dat betekent niet dat het te laat is voor heerlijke recepten zoals moussaka! Als je deze groente op je juiste manier invriest, kun je er maanden later nog van genieten.

Rode bessen zijn eigenlijk zomerfruit – maar als je ze invriest, blijven ze veel langer vers en kun je er altijd van snoepen.

Vergelijkbare producten

Diepvrieszakjes

De speciale 3-lagige scheurvaste folie beschermt betrouwbaar tegen vriesbrand. Dankzij de flexibele platte bodem en brede opening zijn de zakjes heel ...

Diepvriesaccessoires

De Power-clips staan garant voor een extra stevige sluiting. Ze zijn vaatwasbestendig en verkrijgbaar in vijf kleuren. Ze zijn vriesbestendig tot -40°C.

IJsblokzakjes

Gemakkelijker kan niet: vul het ijsblokzakje en sluit het met de handige automatische sluiting. 

De ijsblokzakjes van Toppits® staan garant voor ...

SafeLoc® Diepvrieszakjes

Dankzij de flexibele platte bodem zijn de zakjes heel gemakkelijk te vullen. De geïntegreerde SafeLoc® sluiting van de Toppits® diepvrieszakjes met ...