Homepage > Producten > Bewaren en meenemen

Bewaren en meenemen

Etenswaren blijven thuis en onderweg knapperig lekker

Wil je je kaasplank of saladekom goed afdekken? Wil je boterhammen, broodjes of tussendoortjes snel en stevig verpakken? Ben je op zoek naar een manier om verse etenswaren optimaal te bewaren in de koelkast? Neem je kleine voorwerpen graag goed geordend mee op reis of berg je ze thuis graag overzichtelijk op? Dan hebben we wel enkele ideeën voor jou!

Kies je categorie

Alle

Vershouden

Invriezen

Bakken

Koken en garen

Vers belegde broodjes

Bewaren en meenemen

Grillen

Boterhampapier

Om boterhammen, broodjes en tussendoortjes gemakkelijk in te pakken en netjes mee te nemen. Laat geen vet door en beschermt tegen uitdrogen. Gemaakt van ...

Lunchzakjes

Voor je eerste, tweede, derde ontbijt of lunch – in de Toppits® sandwichzakjes met geïntegreerde kleefstrip blijven fruit, brood en tussendoortjes ...

SafeLoc® Mini

100% lekvrij, scheurvast en herbruikbaar: de mini zip-zakjes van speciale hoogwaardige folie houden etenswaren in porties langer vers en zijn ook ideaal ...

Zipper®

De hersluitbare Zipper® zakjes van Toppits® zijn betrouwbaar af te sluiten. Ze zijn perfect geschikt om etenswaren in te vriezen en vers te ...

Zipper® Air zakjes

De hersluitbare Zipper® Air zakjes zijn de ideale oplossing voor vliegtuigreizigers die vloeistoffen willen meenemen in hun handbagage. Douchegel, ...

Misschien ben je daar ook in geïnteresseerd

Pompoen staat ook dit herfstseizoen weer boven aan ons boodschappenlijstje. Om te zorgen dat er geen grenzen zijn aan je creativiteit in de keuken, laten we je verschillende manieren zien om de herfstgroente in te vriezen!

Heb je te veel uien gesnipperd of heb je uien liggen die al bijna niet meer goed zijn? Vries ze dan in! Dat is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens handig. Wij vertellen je precies hoe je uien het best invriest.

Duik in de unieke, aromatische wereld van de Aziatische keuken! Deze overheerlijke marinade heeft een authentiek gekruide smaak en maakt het vlees dankzij een geheim ingrediënt nog malser.