Homepage > Produits > Boterhampapier

Boterhampapier

Onze vershoudklassieker

Om boterhammen, broodjes en tussendoortjes gemakkelijk in te pakken en netjes mee te nemen. Laat geen vet door en beschermt tegen uitdrogen. Gemaakt van natuurlijke cellulose afkomstig uit ecologisch verantwoorde bosbouw. Voor een boterham, broodje of tussendoortje om mee te geven naar school of mee te nemen naar het werk: talloze mensen vertrouwen sinds jaar en dag op het boterhampapier van Toppits®! Het is dé klassieker en tevens het oudste keukenhulpje in ons assortiment.

Dankzij de hoge kwaliteit en het praktische nut is het boterhampapier van Toppits® een vanzelfsprekendheid geworden in het dagelijkse leven.

Broodje wordt ingepakt in boterhampapier

De voordelen op een rij

 • checkVetvrij
 • checkVoor tot wel 50 broodjes
Een gezin heeft de broodjes voor een picknick verpakt in boterhampapier

VERPAKKINGSFORMAAT

 • Beschrijving
  Lengte
  Breedte
 • Boterhampapier
  16 m
  28 cm

Toppits® boterhampapier

Betrouwbare bescherming en versheid

Toppits® boterhampapier is in zoveel huishoudens te vinden omdat het zijn twee belangrijkste taken zeer betrouwbaar uitvoert. Ten eerste houdt het boterhammen, broodjes en tussendoortjes langer vers en voorkomt het dat ze uitdrogen.

En ten tweede laat het geen vet door, zodat je kleine maaltijden op een schone manier kan meenemen. Eén pakje Toppits® is voldoende voor maar liefst 50 broodjes.

Het geheim zit in de perkamentachtige structuur van het houtvrije papier. Dit papier is gemaakt van natuurlijke plantenvezels die tijdens het productieproces worden vermalen. Daardoor worden de poriën in de vezels afgesloten en laat het boterhampapier geen vet door.

Boter, saus en zelfs het sap van verse tomaat worden zo perfect in het papier gehouden. Al meer dan 80 jaar is Toppits® boterhampapier met zijn kenmerkende, ritselende geluid voor veel mensen onlosmakelijk verbonden met elke middagpauze.

Boterhampapier als knutselmateriaal

Toppits® boterhampapier is niet alleen een betrouwbare oplossing om je broodjes in te verpakken: het is ook zeer goed geschikt als knutselmateriaal en wakkert je creativiteit aan.

Kinderen gebruiken bijvoorbeeld graag boterhampapier om afbeeldingen over te trekken. Deze klassieker heeft al vele kleine kunstenaars aangezet tot fantastische kunstwerkjes.

Je kan boterhampapier ook gebruiken om porties boter te verpakken als bonbons. Ideaal om de gasten op je volgende brunch op een originele manier mee te verrassen. Ze zullen onder de indruk zijn en je brunch wordt vast en zeker een succes!

 

Misschien ben je daar ook in geïnteresseerd

Verse tuinkruiden geven je zomerse gerechten een heerlijk uniek aroma. Maar hoe houd je ze langer vers? Met deze tips lukt het sowieso!

Vergelijkbare producten

SafeLoc® Mini

100% lekvrij, scheurvast en herbruikbaar: de mini zip-zakjes van speciale hoogwaardige folie houden etenswaren in porties langer vers en zijn ook ideaal ...

Lunchzakjes

Voor je eerste, tweede, derde ontbijt of lunch – in de Toppits® sandwichzakjes met geïntegreerde kleefstrip blijven fruit, brood en tussendoortjes ...

Rekbare Siliconen Afdekhoesjes

Zoek je naar een manier om je dagelijkse leven een stukje duurzamer te maken? Sta je op de uitkijk voor een handig en duurzaam keukenhulpje? Dan vind je ...

Zipper® Air zakjes

De hersluitbare Zipper® Air zakjes zijn de ideale oplossing voor vliegtuigreizigers die vloeistoffen willen meenemen in hun handbagage. Douchegel, ...