Homepage > Produits > Zipper®

Zipper®

Allround zakjes

De hersluitbare Zipper® zakjes van Toppits® zijn betrouwbaar af te sluiten. Ze zijn perfect geschikt om etenswaren in te vriezen en vers te houden, zowel voor thuis als onderweg.

Je kan de Zipper® zakjes uiteraard ook gebruiken om allerhande kleine voorwerpen op te bergen, te sorteren en mee te nemen. Zo schep je orde in een handomdraai en bescherm je je waardevolle spullen. Met een zzzzzip – veilig dicht!

Dankzij de speciale folie zijn de Zipper® zakjes scheurvast en stabielZipper® zakjes zijn vaatwasbestendig.  Dankzij de veilige ritssluiting kun je het zakje gemakkelijk openen om er iets uit te eten en het daarna gewoon weer sluiten. Ook saus en andere vloeistoffen kun je in deze multifunctionele zakjes van Toppits® probleemloos meenemen.

Duurzaam: ZIPPER® zakjes zijn gemaakt van 70% gerecycled materiaal

We werken voortdurend aan de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van onze producten en besteden bijzonder veel aandacht aan recycling. De herbruikbare Toppits® ZIPPER® zakjes met veilige ritssluiting zijn gemaakt van 70% gerecyclede grondstoffen. Zo komen we steeds dichter bij ons doel om tegen 2025 alleen nog gerecyclede of hernieuwbare grondstoffen in onze producten te gebruiken. We willen deel uitmaken van een circulaire economie waarin je alles kan gebruiken en niets moet weggooien. Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidsdoelen van Toppits®.

Hoe worden Zipper® zakjes duurzaam geproduceerd?

De hersluitbare Toppits® ZIPPER®-zakjes worden geproduceerd op basis van gerecycled afvalmateriaal in een innovatief productieproces. Ons doel is om het percentage gerecycled materiaal voortdurend te verhogen om minder olie te gebruiken en het klimaat te beschermen.

De voordelen op een rij

 • checkRitssluiting met typisch zzzzzzip-geluid – gemakkelijk te sluiten, keer op keer
 • checkSpeciale folie – scheurvast en waterdicht
 • checkFlexibele platte bodem – gemakkelijk te vullen
 • checkZakje van 1 liter voldoet aan de Europese regels voor handbagage op het vliegtuig
 • checkTot 10 keer herbruikbaar
 • checkGemaakt van 70% gerecyclede grondstoffen
 • checkVaatwasbestendig
Een meisje lacht en eet verse bessen uit een Zipper® zakje

Verpakkingsformaten

 • Beschrijving
  Volume
  Inhoud
 • Zipper® multifunctionele zakjes
  1 l
  12 zakjes
 • Zipper® multifunctionele zakjes
  3 l
  8 zakjes

Ontdek de nieuwe Toppits® Zipper® !

De nieuwe Toppits® ZIPPER® zakjes: vaatwasbestendig en nog vaker te hergebruiken

Dankzij het verbeterde, nog sterkere materiaal kun je Toppits® Zipper® zakjes nog vaker dan voorheen hergebruiken. Bovendien zijn de zakjes nu gewoon in de vaatwasser of met de hand te wassen. Plaats de zakjes gewoon in het bovenste deel van de vaatwasser naast kopjes en ander klein servies en start het wasprogramma. Zorg er wel voor dat de temperatuur niet hoger is dan 70°C. Zet de Zipper® zakjes vast over twee houders of glazen. Zo blijven ze goed op hun plaats zitten.

Heb je geen vaatwasser of wil je de zakjes tussen twee wasbeurten door wassen? Dan kun je dat doen met een spons en een mild afwasmiddel. Spoel de zakjes daarna grondig af met zuiver water en ze zijn weer klaar voor gebruik! Om de zakjes te drogen, leg je ze gewoon op het afdruiprek of hang je ze aan de waslijn.

Gewoon hergebruiken

Dankzij het verbeterde, nog sterkere materiaal kun je Toppits® Zipper® zakjes tot wel 10 keer hergebruiken. De zakjes zijn gemaakt van 70% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar.

Eenvoudig te reinigen in de vaatwasser

Toppits® Zipper® zakjes doe je na gebruik gewoon in de vaatwasser. Zet de zakjes gewoon vast in de vaatwasserkorf of over twee glazen. Let er wel op dat de temperatuur niet hoger is dan 70°C.

Snel reinigen met de hand

Als alternatief voor de vaatwasser kun je Toppits® Zipper® zakjes ook reinigen met een spons en mild afwasmiddel. Was de zakjes grondig met zuiver water. Daarna kun je ze meteen opnieuw gebruiken.

Droogtips

Leg de Toppits® Zipper® zakjes na het wassen gewoon bij de rest van de vaat op het afdruiprek of hang ze te drogen aan de waslijn.

TIPS bij het gebruik van Zipper® zakjes

Verse etenswaren waar en wanneer je wil

Wat te doen als je restjes hebt? Het is uitgesloten om ze weg te gooien. De oplossing: doe de restjes gewoon in hersluitbare Zipper® zakjes van Toppits® en geniet er later van!

Zelfs sauzen, eenpansgerechten en soep kun je bewaren in de herbruikbare Zipper® zakjes van Toppits®. De sluiting is immers volledig lucht- en waterdicht. Het eten en alle smaken blijven waar ze thuishoren en jij kan er op een later tijdstip van genieten! Dankzij de stabiele bodem is er geen risico dat de vloeibare inhoud in je koelkast of tas lekt.

Of je etenswaren nu wil meenemen voor onderweg, wil bewaren in de koelkast of voor langere tijd wil invriezen: met Toppits® Zipper® zakjes is het kinderspel! Bovendien help je er ook voedselverspilling mee tegen te gaan. 

Zipper®-zakjes als slim keukenhulpmiddel

Toppits® Zipper® zakjes zijn niet alleen geschikt om voedsel in te bewaren, maar ook om gerechten in te bereiden. Marineren, mengen of paneermeel maken: laat je creativiteit de vrije loop!

Als je in de zomer heerlijk gemarineerde steaks of groenten wilt grillen op je BBQ, koop dan een Zipper® tas! Deze stevige zak met luchtdichte rits is ideaal voor het marineren van gegrild vlees. Plaats gewoon het vlees en de marinade erin. En dan zzzzzip!

Ook dipsausjes of een dressing voor een heerlijke salade kun je gemakkelijk in een Zipper® zakje mengen en bewaren. Maak je graag je eigen paneermeel of een krokante taartbodem van koekjes? Met een Zipper® zakje is dat zo geklaard. Verkruimel de koekjes voor de taartbodem gewoon in het zakje. Zo komen er niet overal kruimels terecht!

Door de beveiliging gaan met handbagage

Toppits® Zipper® zakjes zijn niet alleen slimme hulpmiddelen in de keuken. Het 1L formaat is ook perfect voor handbagage. Als je op het vliegtuig vloeistoffen of gels wil meenemen in je handbagage, heb je een hersluitbaar plastic zakje nodig. Dat geldt ook voor cosmeticaproducten zoals crèmes, gel, deodorant, tandpasta, parfum en mascara. Toppits® Zipper® zakjes van 1 liter zijn perfect om al je vloeistoffen veilig en volgens de regels mee te nemen.

Zorgeloos op het strand dankzij Zipper®

Eens je op je vakantiebestemming bent aangekomen, bewijzen de Zipper® zakjes nogmaals hun nut. Namelijk om kleine voorwerpen te beschermen tegen water en zand op het strand.

Je paspoort, speelkaarten of een boek: dankzij de scheurvaste folie en veilige ritssluiting blijven water en zand veilig uit de buurt van je spullen.

Ook je smartphone en e-reader kun je op deze manier betrouwbaar beschermen. Zo houdt niets je nog tegen om volop te relaxen in de zon!

Toppits® Zipper® zakjes: een betrouwbaar hulpmiddel voor meer orde in je dagelijkse leven

Zipper® zakjes zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel voor in de keuken of op reis, ze zijn ook ideaal om allerhande spullen te sorteren en te ordenen. Speelgoed in de kinderkamer of gereedschap in de garage: met Toppits® Zipper® zakjes kun je legoblokjes, knopen, spijkers of schroeven perfect sorteren en netjes opbergen. Zo behoud je het overzicht en vind je altijd wat je nodig hebt!

Misschien ben je daar ook in geïnteresseerd

Verse tuinkruiden geven je zomerse gerechten een heerlijk uniek aroma. Maar hoe houd je ze langer vers? Met deze tips lukt het sowieso!

Vergelijkbare producten

Aluminiumfolie

Met Toppits® aluminiumfolie bescherm je op een veilige manier de smaak van etenswaren en de voedingsstoffen die ze bevatten. Dankzij de dubbele ...

Vershoudfolie

Met de handige zelfklevende Toppits® vershoudfolie blijven al je etenswaren veel langer vers. Fruit, salade of groenten – de speciale 3-lagige ...

Bijenwasdoekjes

Deze bijenwasdoekjes zijn gemaakt door bijen. Hun was zorgt voor stabiliteit en bescherming in de bijenkorf. Bijenwasdoekjes bieden ons ook beide ...

Rekbare Siliconen Afdekhoesjes

Zoek je naar een manier om je dagelijkse leven een stukje duurzamer te maken? Sta je op de uitkijk voor een handig en duurzaam keukenhulpje? Dan vind je ...