Homepage > Produits > Lunchzakjes

Lunchzakjes

Houden je lunch voor op school, kantoor of onderweg langer vers

Voor je eerste, tweede, derde ontbijt of lunch – in de Toppits® sandwichzakjes met geïntegreerde kleefstrip blijven fruit, brood en tussendoortjes langdurig lekker en vers.

Dankzij de voedselveilige folie ben je er zeker van dat ze goed worden beschermd. En bovendien blijft ook je tas of rugzak proper. Smaak en versheid blijven de hele dag behouden en de geïntegreerde kleefstrip zorgt ervoor dat het zakje mooi dicht blijft. De zakjes kunnen één voor één uit de handige dispenserdoos worden gehaald. Niets staat een geslaagd tussendoortje dus nog in de weg!

Een verse boterham uit een ontbijtzakje

De voordelen op een rij

 • checkVeilige bescherming voor onderweg
 • checkLekvrij
 • checkBijzonder makkelijk te openen en te sluiten dankzij de geïntegreerde kleefstrip
Een gezin eet brood uit een ontbijtzakje

VERPAKKINGSFORMAAT

 • Beschrijving
  Volume
  Inhoud
 • Lunchzakjes
  1 l
  50 zakjes

Gebruik van de praktische sandwichzakjes

Een uitgebalanceerde sandwich voor tijdens de recreatie dankzij een praktische sluiting.

Gezond eten is belangrijk, vooral voor kinderen en tieners. Om goed te leren op school hebben hun hersenen veel energie nodig. Maar waar kun je het vinden? In de snoepjes die bij de kiosk worden verkocht?

Beter bijten in een goede zelfgemaakte sandwich! Bereid uw kinderen een boterham met kaas, salade en verse groenten voor, zodat ze een uitgebalanceerde snack krijgen voor een actieve dag.

Om ervoor te zorgen dat de salade zijn knapperigheid, de groenten en het brood hun versheid behoudt, wikkel je je boterham in een boterhamzakje met herpositioneerbare sluiting. Uw kinderen zullen u tijdens de pauze bedanken!

Behoudt smaak en beschermt tegen geurtjes

De kleefsluiting heeft nog andere voordelen: je kunt je maaltijd inpakken om de versheid en smaak van je boterham te behouden. Uw maaltijd mag geen externe geur aannemen die de smaak zou kunnen verstoren.

En laten we eerlijk zijn: hoe lekker de sandwich ook is, niemand wil hem de volgende dag in zijn rugzak ruiken. Met de Sandwichzak met kleefsluiting weet je zeker dat de verrukkelijke geur van je boterham blijft waar hij hoort te zijn: tijdens je maaltijd, en dan blijft alleen een aangename herinnering over.

Vergelijkbare producten

Microgolffolie

Restjes opwarmen in de microgolfoven was nog nooit zo smakelijk. Dankzij de Toppits® Microgolffolie kan voeding op een snelle en smakelijke manier ...

SafeLoc® Mini

100% lekvrij, scheurvast en herbruikbaar: de mini zip-zakjes van speciale hoogwaardige folie houden etenswaren in porties langer vers en zijn ook ideaal ...

Rekbare Siliconen Afdekhoesjes

Zoek je naar een manier om je dagelijkse leven een stukje duurzamer te maken? Sta je op de uitkijk voor een handig en duurzaam keukenhulpje? Dan vind je ...

Aluminiumfolie XL

Met één trekbeweging dek je grote schalen, brede bakplaten en extra grote kommen betrouwbaar af. Dankzij de dubbele honingraatstructuur blijft de ...