Wij zijn Toppits®

Je sympathieke huishoudhulp

Welkom bij de experts op het gebied van voedingsfolie en huishoudpapier. Kwaliteit, betrouwbaarheid, een groot innovatiepotentieel, tientallen jaren ervaring en aandacht voor details – dat is wat ons kenmerkt en waar miljoenen gezinnen vandaag op vertrouwen. Hier vind je ons uitgebreide assortiment om tal van etenswaren vers te houden, te bewaren, in te vriezen, te bereiden en te bakken – en nog veel meer om je te helpen in het huishouden.

Altijd mee met zijn tijd

Al meer dan 80 jaar komen we met nieuwe, frisse ideeën. Onze moderne, veilige producten maken je dagelijkse huishouden gemakkelijker en helpen je bewust om te gaan met etenswaren.

Expertise door ervaring
Van de eerste Melitta® vershoudfolie tot de innovatieve diepvrieszakjes met SafeLoc® sluiting. We nemen je mee op een reis door de tijd en laten je zien hoe de wereld van Toppits® door de jaren heen is veranderd.
Je huishoudhulp
Meer qualitytime in het dagelijkse huishouden: van de A van aluminiumfolie tot de Z van Zipper® – we helpen je dag in dag uit met onze ideeën om op een duurzame manier om te gaan met etenswaren.
Innovatieve oplossingen van de beste kwaliteit
We bieden je de nieuwste producten van topkwaliteit voor alles wat te maken heeft met het invriezen, bakken, vershouden, bewaren, meenemen en bereiden van etenswaren. Met onze frisse ideeën maken we je dagelijkse leven elke dag een beetje gemakkelijker.

Tijdlijn

Van boterhampapier tot veelzijdige huishoudhulpjes voor thuis en onderweg.