Homepage > Produits > Film 2in1

Film 2in1

Houdt lang vers, gemakkelijk af te scheuren en microgolfbestendig.

Met de microgolffolie 2in1 van Toppits® heb je in één klap dubbel zoveel hulp in de keuken. Je kan er etenswaren mee vershouden en beschermen tegen uitdrogen. En je kan er gerechten mee opwarmen in de microgolfoven/magnetron. De oven blijft mooi schoon, want de folie zorgt niet alleen voor ideale omstandigheden bij het opwarmen. Hij beschermt ook doeltreffend tegen spatten, waardoor je jezelf een hoop poetswerk bespaart.

Lekkere zalm bereiden met de microgolf-/magnetronbestendige vershoudfolie van Toppits

De voordelen op een rij

 • checkVershouden en opwarmen in één
 • checkEasy Cut-systeem voor ongeëvenaard gebruiksgemak bij het afscheuren
 • checkBeschermt tegen uitdrogen
 • checkDe microgolfoven/magnetron blijft schoon
 • checkZelfklevend op elke ondergrond
 • checkHittebestendig
 • checkBegin van de folie gemakkelijk te vinden
 • checkGeïntegreerde rolhouder – klemt de rol vast in de verpakking
Gerechten langer vershouden met de microgolf-/magnetronbestendige vershoudfolie van Toppits®

VERPAKKINGSFORMAAT

 • Beschrijving
  Lengte
  Breedte
 • Microgolf-/magnetronfolie 2in1
  15 m
  32,5 cm

Tips bij het gebruik van de microgolffolie 2in1

Handige verpakking van de microgolffolie 2in1

Voor ongeëvenaard gebruiksgemak heeft Toppits® drie zeer praktische trucs in de verpakking verwerkt. Ten eerste blijft de microgolffolie dankzij de rolhouder altijd op de juiste plek in de verpakking zitten en kun je de folie gemakkelijker afrollen.

Ten tweede is het begin van de microgolffolie 2in1 van Toppits® altijd snel te vinden. Je hoeft dus niet meer eindeloos te zoeken naar de plaats waar je de folie de vorige keer hebt afgescheurd. Ten derde kun je de microgolffolie dankzij het Easy Cut-systeem altijd gemakkelijk op de gewenste lengte afscheuren.

Bijzonder praktisch daarbij is dat de microgolffolie 2in1 van Toppits® op bijna elke ondergrond blijft kleven. Zo kun je de folie voor eindeloos veel toepassingen gebruiken. Een klein kommetje met zelfgemaakte guacamole kan net zo betrouwbaar worden afgedekt als een grote braadpan met gemarineerde steaks voor 's avonds op de barbecue.

Folie in de microgolfoven

Gewone vershoudfolie is niet geschikt voor de microgolfoven. Als alternatief worden vaak schalen of borden gebruikt om etenswaren in de microgolfoven/magnetron af te dekken.

Meestal komt dat de kwaliteit van de opgewarmde gerechten echter niet ten goede. Het probleem is dat de stoom die ontstaat dan niet optimaal wordt geregeld.

Ofwel ontsnapt er te veel stoom, ofwel stapelt er zich te veel op. Geen van beide situaties zorgt voor goede omstandigheden om etenswaren op te warmen. Het gevolg is dat ze zullen uitdrogen of net papperig zullen worden. Veel plezier valt er dan niet meer aan te beleven.

Toppits® heeft speciale 2in1-folie ontwikkeld, zodat je lekkere gerechten perfect kan opwarmen in de microgolfoven. Wil je de microgolffolie 2in1 gebruiken om voedsel te ontdooien of op te warmen? Prik er dan kleine gaatjes in. Op die manier kan overtollige hete lucht gemakkelijk ontsnappen en kun je het eten in de microgolfoven onder ideale omstandigheden opwarmen.

De gaatjes prik je het best met een vork. Met een mes lukt dat minder goed. Dan bestaat immers altijd het risico dat je iets te diep in de folie snijdt.

Gebruik in de microgolfoven/magnetron

Misschien ben je daar ook in geïnteresseerd

Verse tuinkruiden geven je zomerse gerechten een heerlijk uniek aroma. Maar hoe houd je ze langer vers? Met deze tips lukt het sowieso!

Vergelijkbare producten

Snackpapier

Het speciale snackpapier absorbeert vet en vocht in de oven. Zo blijven frietjes en andere ovensnacks altijd licht en krokant. En de bakplaat en oven ...

Lunchzakjes

Voor je eerste, tweede, derde ontbijt of lunch – in de Toppits® sandwichzakjes met geïntegreerde kleefstrip blijven fruit, brood en tussendoortjes ...

Rekbare Siliconen Afdekhoesjes

Zoek je naar een manier om je dagelijkse leven een stukje duurzamer te maken? Sta je op de uitkijk voor een handig en duurzaam keukenhulpje? Dan vind je ...

Braadzakken 2in1

Met de braadzakken 2in1 van Toppits® kun je gerechten zowel in de oven als in de microgolfoven/magnetron stomen zonder extra vetstof. Het praktische ...