Homepage > Produits > Vershoudfolie

Vershoudfolie

Vershouden, heel eenvoudig

Met de handige zelfklevende Toppits® vershoudfolie blijven al je etenswaren veel langer vers. Fruit, salade of groenten – de speciale 3-lagige folie sluit perfect aan en beschermt langdurig de smaak van etenswaren en de voedingsstoffen die ze bevatten.

Het Easy Cut-systeem biedt bovendien nog meer gebruiksgemak. In de verpakking is namelijk een speciaal gevormd afscheurzaagje geïntegreerd. Een strook Toppits® vershoudfolie afscheuren is dus kinderspel.

En dankzij de slimme verpakking vind je het begin van de folie bovendien altijd snel terug.

 

NU GEMAAKT VAN 70% HERBRUIKTE GRONDSTOF

Vanaf nu is onze Toppits® Vershoudfolie gemaakt van 70% gerecyclede en herbruikte grondstof! Ons innovatief productieproces maakt dit mogelijk: de grondstof is afvalmateriaal dat in een uniek proces wordt omgevormd tot onze Toppits® Vershoudfolie. De verhoging naar 70% gerecycled materiaal brengt ons een stap dichter bij ons doel: vanaf 2025 moeten alle Toppits®-producten gemaakt zijn van 100%  gerecyclede of herbruikte grondstof, en dus 100% circulair. Klik hier voor meer informatie over onze Missie 100% Circulaire Economie.

Salade langer vershouden met vershoudfolie

De voordelen op een rij

 • checkBijzonder gemakkelijk af te scheuren dankzij Easy Cut-systeem en ergonomische verpakking
 • checkDe zelfklevende speciale 3-lagige folie sluit goed aan en helpt om de smaak van etenswaren en de voedingsstoffen die ze bevatten langer te bewaren
 • checkBegin van de folie gemakkelijk te vinden voor optimaal gebruiksgemak
 • checkHygiënische verpakking met kliksluiting
 • checkGeïntegreerde rolhouder – klemt de rol vast in de verpakking
 • checkGemaakt met 70% gerecyclede grondstoffen
Meisje in de keuken met een kom frambozen en vershoudfolie

VERPAKKINGSFORMATEN

 • Beschrijving
  Lengte
  Breedte
 • Vershoudfolie
  40 m
  32,5 cm

Tips bij het gebruik van vershoudfolie

Vershoudfolie en de koelkast – de aanbevolen versheidscombinatie

De doorzichtige folie is een echt manusje-van-alles! Heb je nog wat groenten, vlees of pasta over van het middageten? Dek ze goed af met vershoudfolie en zet ze in de koelkast. Dan blijven ze vers en kun je er ook de volgende dagen nog van eten.

Etenswaren die je open en bloot bewaart, drogen snel uit en verliezen hun smaak. Toppits® vershoudfolie en een donkere, koele bewaarplaats zorgen ervoor dat etenswaren hun oorspronkelijke smaak en voedingsstoffen langer behouden.

Trouwens: als het de volgende dagen ook niet lukt om de restjes op te eten, is dat geen probleem. Hier kom je te weten hoe je etensresten ook in de vriezer op de juiste manier kan bewaren!

Weg met onaangename geurtjes

Met Toppits® vershoudfolie zijn ook ongewenste geurtjes in de koelkast gemakkelijk te voorkomen. Wikkel kaas en andere sterk geurende voedingsproducten gewoon in vershoudfolie alvorens je ze in de koelkast bewaart.

Zo gaan ze niet alleen langer mee, ze zullen ook veel minder geur verspreiden en andere etenswaren in de koelkast geen onaangename bijsmaak geven.

Eropuit in de zomer met vershoudfolie

Toppits® vershoudfolie is in de keuken ideaal om etenswaren te bewaren en vers te houden. Maar ook buiten de keuken kan de doorzichtige folie zeer goed van pas komen! Bijvoorbeeld bij een zomerse brunch in de openlucht.

Te veel van het goede

Heb je in al je enthousiasme te veel klaargemaakt voor je gasten? Na de brunch kun je alle restjes gemakkelijk afdekken met vershoudfolie, bewaren in de koelkast en de komende dagen opeten. Zo hoef je niets weg te gooien en help je ook het milieu.

Misschien ben je daar ook in geïnteresseerd

Verse tuinkruiden geven je zomerse gerechten een heerlijk uniek aroma. Maar hoe houd je ze langer vers? Met deze tips lukt het sowieso!

Vergelijkbare producten

Lunchzakjes

Voor je eerste, tweede, derde ontbijt of lunch – in de Toppits® sandwichzakjes met geïntegreerde kleefstrip blijven fruit, brood en tussendoortjes ...

SafeLoc® Mini

100% lekvrij, scheurvast en herbruikbaar: de mini zip-zakjes van speciale hoogwaardige folie houden etenswaren in porties langer vers en zijn ook ideaal ...

Aluminiumfolie XL

Met één trekbeweging dek je grote schalen, brede bakplaten en extra grote kommen betrouwbaar af. Dankzij de dubbele honingraatstructuur blijft de ...

Rekbare Siliconen Afdekhoesjes

Zoek je naar een manier om je dagelijkse leven een stukje duurzamer te maken? Sta je op de uitkijk voor een handig en duurzaam keukenhulpje? Dan vind je ...